استاندار یزد گفت: بورسیه شغلی راهکاری مناسب برای کمبود نیروی متخصص در هر بخش بویژه صنایع معدنی محسوب می شود و بخش خصوص می تواند از این ظرفیت استفاده کند.
دکتر مهران فاطمی در گفت و گو با خبر ما در حاشیه نمایشگاه تخصصی معدن، صنایع معدنی، ماشینآلات و تجهیزات وابسته به این صنعت اظهار داشت: بورسیه متعلق به بخش خصوصی هست یعنی صرفا برای صنایع معدنی نیست و برای خود معادن هم هست یعنی یک مجموعه معدن معتبر ، تعدادی نیروی متخصص لازم دارد که می تواند از این طریق تأمین کند.
وی افزود : بخش خصوصی طبق مکانیزم بورسیه شغلی ، با هماهنگی دانشگاه یزد و دفتر نخبگان می تواند هر تعداد نیروی فارغ التحصیل مورد نیازش را پیگیری کرده سهمیه بگیرد و جذب کند.
استاندار یزد با تقدیر از تمامی تشکلهای بخش خصوصی و دستگاههای اجرایی استان برای تلاش در جهت ملی شدن طرح بورسیه تحصیلی صنعتی و معدنی گفت : این مهم با همکاری صمیمانه دفتر نخبگان، دانشگاه یزد و تشکلهای بخش خصوصی استان ممکن شد.
فاطمی درباره حمایت از این طرح هم با اشاره وظایف و تعهدات دانشجو ، بخش خصوصی و دانشگاه تصریح کرد: در این طرح ، برخورداری دانشجویان این از کمک هزینه های تحصیلی و بیمه کامل دیده شده و دانشجویان پسر نیز پس از چهار سال تحصیل ، دوران سربازی خود را به عنوان «سرباز فناور» در همان واحد تولیدی طی خواهند کرد و تعهدی را به مجموعه برای ادامه کار خواهند داد.
وی یادآور شد: در واقع فرد بورسیه شده بعد از دوران سربازی هم با توجه به تعهدش بعضا تا دو برابر مدت تحصیل و یا معادل مدت تحصیل باید در مجموعه خدمت کنند و بعد از آن برای ماندن و یا رفتن مختار خواهند بود.
رئیس شورای برنامه استان یزد ادامه داد : بنابراین بحث آموزش فنی و مهارت ، بحث بیمه و حقوق بر عهده بخش خصوصی و معدن است و از آن طرف بحث آموزش هم بر عهده دانشگاه خواهد بود.
به گفته فاطمی ، برخورداری دانشجویان متاهل از امکانات رایگان خوابگاه متاهلی تا ۳ سال و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ۲۰ میلیون تومانی از جمله مزایای دیگر این طرح هستند.